Bel 075 684 49 79

Geperforeerde plaat

Filter

Een geperforeerde plaat is een plaat met gaatjes. Almetaal beschikt over een van de grootste assortimenten geperforeerd metaal van Europa. Met onze voorraad van ruim 1.500 verschillende soorten artikelen kunnen wij snel leveren. Almetaal heeft geperforeerde platen in staal, sendzimir verzinkt staal, aluminium, rvs (roestvaststaal) en messing in voorraad. Geperforeerd metaal is in diverse diktes leverbaar.

Lees meer
Strekmetaal

Producten

Geen producten gevonden.

Wij bespreken graag uw specifieke wensen om u het juiste materiaal te kunnen leveren.

Neem contact met ons op via 075 684 49 79 of mail ons met uw verzoek.

Soorten perforaties

U heeft de keuze uit diverse gatvormen en gatgroottes. Naast ronde en vierkante gaten is het ook mogelijk om te kiezen voor een sleufperforatie of een decoratieve perforatie. De grootte van de perforatie kan variƫren van 0,4 mm tot meer dan 50 mm. De doorlaatbaarheid van geperforeerde platen kan gaan tot wel 75%. De specialisten van Almetaal maken elke geperforeerde plaat vakkundig op maat voor u. Desgewenst kunnen we geperforeerde platen na laten behandelen door o.a. poedercoaten, ontvetten, verzinken, anodiseren of elektrolytisch polijsten.

Toepassingen geperforeerde plaat

Een perforatieplaat met ronde gaten wordt o.a. gebruikt om producten en materialen te zeven, bijvoorbeeld in de agrarische sector en de recycling. In de IT-sector is een perfoplaat met ronde gaten vaak voor akoestiek en veiligheid en in de IT-sector dient een gatenplaat veelal als afscherming en voor ventilatie. Verder zie je geperforeerd metaal met ronde gaten ook geregeld als panelen in balkons en balustrades.

Een perforatieplaat met vierkante gaten heeft een hoge doorlaatbaarheid en is daardoor ideaal voor ventilatie en beveiliging. Daarom worden platen met vierkante perforaties veel gebruikt in de machinebouw.

Platen met een sleufperforatie zijn o.a. voor het sorteren en drogen van graan en om materialen te zeven.

Een perfoplaat met decoratieve gaten dient veelal als zonwering, afdekplaat of gevelbekleding.

Meer informatie over een geperforeerde plaat?

Wilt u een geperforeerde plaat kopen of wenst u meer informatie over de geperforeerde plaat prijs? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bij Almetaal krijgt u advies op maat over elke geperforeerde plaat!

Contact.

Telefoon: 075 684 49 79

Wij kunnen veel voor u betekenen! Onze specialisten staan u graag bij voor meer informatie en een deskundig advies. Bel ons via 075 684 49 79, gebruik onderstaand contactformulier, of mail ons rechtstreeks via almetaal@almetaal.com.

Hartelijk dank voor uw bericht.
We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Verstuur Bericht

Contactgegevens

Almetaal B.V.
Westeinde 11
1511 MA Oostzaan

Telefoon: 075 684 49 79

E-mail: almetaal@almetaal.com