Bel 075 684 49 79

Geperforeerde plaat Sendzimir verzinkt staal

Filter

Een geperforeerde plaat van sendzimir is een verzinkte staalplaat met gaatjes. Almetaal heeft ook geperforeerd aluminium, staal, rvs en messing. Geperforeerd verzinkt staal is in diverse diktes leverbaar. Almetaal beschikt over een van de grootste assortimenten geperforeerd sendzimir van Europa. Met onze voorraad van ruim 1.500 verschillende soorten artikelen kunnen wij snel leveren.

Lees meer
Strekmetaal

Producten

Geen producten gevonden.

Wij bespreken graag uw specifieke wensen om u het juiste materiaal te kunnen leveren.

Neem contact met ons op via 075 684 49 79 of mail ons met uw verzoek.

Over sendzimir

Bij sendzimir staal is een dun laagje zink aangebracht om het metaal te beschermen tegen roest. Dit proces van verzinken is vernoemd naar Tadeusz Sendzimir, een Poolse ingenieur die ontdekte dat je staal kon verzinken met behulp van een kleine hoeveelheid aluminium in het zink. Daarmee krijgt het staal een coating met hoge weerstand en duurzaamheid.

Toepassingen geperforeerde plaat van sendzimir

De specialisten van Almetaal maken elke geperforeerde plaat van verzinkt staal vakkundig op maat voor u. Desgewenst kunnen we de platen na laten behandelen door o.a. poedercoaten of ontvetten.

U heeft de keuze uit diverse gatvormen en gatgroottes. Naast ronde en vierkante gaten is het ook mogelijk om te kiezen voor een sleufperforatie of een decoratieve perforatie.

Een sendzimir perforatieplaat met ronde gaten wordt o.a. gebruikt om producten en materialen te zeven, bijvoorbeeld in de agrarische sector en de recycling. In de IT-sector is een perfoplaat met ronde gaten vaak voor akoestiek en veiligheid en in de IT-sector dient een gatenplaat veelal als afscherming en voor ventilatie. Verder zie je geperforeerd metaal met ronde gaten ook geregeld als panelen in balkons en balustrades.

Een verzinkte perforatieplaat met vierkante gaten heeft een hoge doorlaatbaarheid en is daardoor ideaal voor ventilatie en beveiliging. Daarom worden platen met vierkante perforaties veel gebruikt in de machinebouw.

Verzinkte platen met een sleufperforatie zijn o.a. voor het sorteren en drogen van graan en om materialen te zeven.

Een perfoplaat van sendzimir met decoratieve gaten dient veelal als zonwering, afdekplaat of gevelbekleding.

Meer informatie over een geperforeerde plaat van sendzimir

Wenst u meer informatie over de prijs van een geperforeerde sendzimir plaat of wilt u geperforeerd verzinkt staal kopen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bij Almetaal krijgt u advies op maat over elke geperforeerde plaat!

Contact.

Telefoon: 075 684 49 79

Wij kunnen veel voor u betekenen! Onze specialisten staan u graag bij voor meer informatie en een deskundig advies. Bel ons via 075 684 49 79, gebruik onderstaand contactformulier, of mail ons rechtstreeks via almetaal@almetaal.com.

Hartelijk dank voor uw bericht.
We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Verstuur Bericht

Contactgegevens

Almetaal B.V.
Westeinde 11
1511 MA Oostzaan

Telefoon: 075 684 49 79

E-mail: almetaal@almetaal.com