Bel 075 684 49 79

Geperforeerde plaat Staal

Filter

Een geperforeerde plaat van staal is een staalplaat met gaatjes. Almetaal beschikt over een van de grootste assortimenten geperforeerd staal van Europa. Met onze voorraad van ruim 1.500 verschillende soorten artikelen kunnen we snel leveren. Almetaal heeft ook geperforeerde platen van aluminium, sendzimir verzinkt staal, roestvaststaal en messing. Geperforeerde staalplaten zijn in diverse diktes leverbaar.

Lees meer
Strekmetaal

Producten

Geen producten gevonden.

Wij bespreken graag uw specifieke wensen om u het juiste materiaal te kunnen leveren.

Neem contact met ons op via 075 684 49 79 of mail ons met uw verzoek.

Over staal

Staal is een legering van ijzer en koolstof. Het begrip staal wordt met name gebruikt voor ijzerlegeringen met een koolstofgehalte van minder dan 1,9% of een bepaald gehalte aan chroom, zodat het warm vervormd kan worden. Hierin onderscheidt staal zich van bijvoorbeeld gietijzer dat een hoger koolstofgehalte heeft. De koolstof is bedoeld om een hoge treksterkte en hardheid te verkrijgen.

Er zijn veel verschillende legeringen met de elementen ijzer en koolstof, soms ook met andere bestanddelen. Dat betekent dat er zeer veel soorten staal zijn en door deze grote keuze en de goede bewerkbaarheid van staal is het een veelgebruikt constructiemateriaal.

Toepassingen geperforeerde plaat van staal

De specialisten van Almetaal maken elke geperforeerde plaat van staal vakkundig op maat voor u. Desgewenst kunnen we de stalen platen na laten behandelen door o.a. poedercoaten, ontvetten, verzinken, anodiseren of elektrolytisch polijsten .

U heeft de keuze uit diverse gatvormen en gatgroottes. Naast ronde en vierkante gaten is het ook mogelijk om te kiezen voor een sleufperforatie of een decoratieve perforatie.

Een stalen perforatieplaat met ronde gaten wordt o.a. gebruikt om producten en materialen te zeven, bijvoorbeeld in de agrarische sector en de recycling. In de IT-sector is een perfoplaat met ronde gaten vaak voor akoestiek en veiligheid en in de IT-sector dient een gatenplaat veelal als afscherming en voor ventilatie. Verder zie je geperforeerd metaal met ronde gaten ook geregeld als panelen in balkons en balustrades.

Een stalen perforatieplaat met vierkante gaten heeft een hoge doorlaatbaarheid en is daardoor ideaal voor ventilatie en beveiliging. Daarom worden platen met vierkante perforaties veel gebruikt in de machinebouw.

Staalplaten met een sleufperforatie zijn o.a. voor het sorteren en drogen van graan en om materialen te zeven.

Een stalen perfoplaat met decoratieve gaten dient veelal als zonwering, afdekplaat of gevelbekleding.

Meer informatie over een geperforeerde staalplaat

Wenst u meer informatie over de prijs van een geperforeerde plaat van staal of wilt u geperforeerde staalplaten kopen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bij Almetaal krijgt u advies op maat over elke geperforeerde plaat!

Contact.

Telefoon: 075 684 49 79

Wij kunnen veel voor u betekenen! Onze specialisten staan u graag bij voor meer informatie en een deskundig advies. Bel ons via 075 684 49 79, gebruik onderstaand contactformulier, of mail ons rechtstreeks via almetaal@almetaal.com.

Hartelijk dank voor uw bericht.
We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Verstuur Bericht

Contactgegevens

Almetaal B.V.
Westeinde 11
1511 MA Oostzaan

Telefoon: 075 684 49 79

E-mail: almetaal@almetaal.com