Bel 075 684 49 79

Aluminium gaas

Filter

Aluminium gaas bestaat uit aluminium draden die tot een mat zijn geweven. Het wordt o.a. gebruikt voor afrastering en decoratie. Almetaal beschikt over een van de grootste assortimenten gaas van Europa. Met onze voorraad van ruim 1.500 verschillende soorten artikelen kunnen wij snel leveren. Almetaal heeft ook gaas in staal, verzinkt staal, roestvaststaal en koper.

Lees meer
Strekmetaal

Producten

Metaalgaas - geweven gaas, Aluminium. Maaswijdte: 1.13. Draaddikte: 0.280 mm.

1.13mm

Geweven

Materiaal:

Weefwijze:

Doorlaat:

Metaalgaas - gedrukt geweven gaas, Aluminium. Maaswijdte: 10.00. Draaddikte: 2.000 mm.

10mm

Gedrukt geweven

Materiaal:

Weefwijze:

Doorlaat:

Soorten aluminium gaas

Aluminium gaas is geweven. Bij geweven en gedrukt geweven gaas staan de draden gestructureerd los van elkaar. Gedrukt geweven gaas is aan één zijde vlak.

Gaas is in diverse afmetingen, maaswijdtes en draaddiktes leverbaar. Desgewenst maken de specialisten van Almetaal gaas van aluminium vakkundig op maat voor u. We kunnen het gaas bovendien na laten behandelen door o.a. poedercoaten, of anodiseren.

Over aluminium

Aluminium is een licht en buigzaam metaal.

Aluminium is corrosiebestendig. Aluminium oxydeert wel als het in aanraking komt met zuurstof, maar de oxydelaag is egaal en gesloten zodat het onderliggende materiaal niet meer verder kan oxyderen. Door inwerking van lucht in combinatie met vocht kan dit roesten echter wel verdergaan. Er is dan sprake van zogeheten witroest.

Toepassingen aluminium gaas

Naast afrastering wordt aluminium gaas ook toegepast als beveiliging voor het raam en als decoratie. Dit gaas is verder erg geschikt als hobbymateriaal, bijvoorbeeld om een reliëf te maken voor modelbouw.

Wilt u meer informatie?

Wilt u aluminium gaas kopen of wenst u meer informatie over dit gaas, bijvoorbeeld over de prijs ervan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact.

Telefoon: 075 684 49 79

Wij kunnen veel voor u betekenen! Onze specialisten staan u graag bij voor meer informatie en een deskundig advies. Bel ons via 075 684 49 79, gebruik onderstaand contactformulier, of mail ons rechtstreeks via almetaal@almetaal.com.

Hartelijk dank voor uw bericht.
We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Verstuur Bericht

Contactgegevens

Almetaal B.V.
Westeinde 11
1511 MA Oostzaan

Telefoon: 075 684 49 79

E-mail: almetaal@almetaal.com