Bel 075 684 49 79

Koper gaas

Filter

Koper gaas bestaat uit koperdraden die tot een mat zijn geweven of gepuntlast. Koper gaas wordt o.a. toegepast als decoratie. Bovendien is dit gaas erg geschikt hobbymateriaal, bijvoorbeeld om een reliëf te maken voor modelbouw. Naast kopergaas kan Almetaal ook gaas leveren in staal, aluminium, verzinkt staal en roestvaststaal. We beschikken dan ook over een van de grootste assortimenten gaas van Europa en met onze ruime voorraad van ruim 1.500 verschillende soorten artikelen kunnen we gaas snel leveren.

Lees meer
Strekmetaal

Producten

Geen producten gevonden.

Wij bespreken graag uw specifieke wensen om u het juiste materiaal te kunnen leveren.

Neem contact met ons op via 075 684 49 79 of mail ons met uw verzoek.

Soorten kopergaas

Kopergaas kan geweven of gedrukt geweven zijn. Bij geweven en gedrukt geweven gaas staan de draden gestructureerd los van elkaar. Gedrukt geweven gaas is aan één zijde vlak..

Kopergaas is in diverse afmetingen, maaswijdtes en draaddiktes leverbaar. Desgewenst maken de specialisten van Almetaal gaas van koper vakkundig op maat voor u. We kunnen het gaas ook na laten behandelen door o.a. elektrolytisch polijsten.

Over koper

Koper heeft een roodgele kleur en wordt daarom ook wel roodkoper genoemd. Verder is koper buigzaam, eenvoudig te vervormen en onder invloed van de atmosfeer krijgt het een groenige roestlaag. Op het veel duurdere zilver na, is koper de beste geleider van elektriciteit en warmte. Daarom wordt koper veelvuldig gebruikt in de industrie, evenals legeringen met koper, zoals messing en brons.

Wilt u meer informatie over koper gaas?

Wilt u koper gaas kopen of wenst u meer informatie over kopergaas, bijvoorbeeld over de prijs ervan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact.

Telefoon: 075 684 49 79

Wij kunnen veel voor u betekenen! Onze specialisten staan u graag bij voor meer informatie en een deskundig advies. Bel ons via 075 684 49 79, gebruik onderstaand contactformulier, of mail ons rechtstreeks via almetaal@almetaal.com.

Hartelijk dank voor uw bericht.
We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Verstuur Bericht

Contactgegevens

Almetaal B.V.
Westeinde 11
1511 MA Oostzaan

Telefoon: 075 684 49 79

E-mail: almetaal@almetaal.com