Bel 075 684 49 79

Verzinkt staal gaas

Filter

Verzinkt gaas of gegalvaniseerd gaas bestaat uit draden van verzinkt staal die tot een mat zijn geweven of gepuntlast. Het wordt o.a. gebruikt voor afrasteringen en filtering van materialen. Almetaal beschikt over een van de grootste assortimenten gaas van Europa en met onze voorraad van ruim 1.500 verschillende soorten artikelen kunnen we snel leveren. Naast gegalvaniseerd gaas levert Almetaal ook gaas in staal, aluminium, roestvaststaal en koper.

Lees meer
Strekmetaal

Producten

Geen producten gevonden.

Wij bespreken graag uw specifieke wensen om u het juiste materiaal te kunnen leveren.

Neem contact met ons op via 075 684 49 79 of mail ons met uw verzoek.

Soorten verzinkt gaas

Verzinkt gaas kan geweven of gepuntlast zijn. Bij geweven en gedrukt geweven gaas staan de verzinkte draden gestructureerd los van elkaar. Gedrukt geweven gaas is aan één zijde vlak. Bij gepuntlast gaas zijn de verbindingspunten van de kruisende draden met puntlassen aan elkaar vastgemaakt.

Gegalvaniseerd gaas is in diverse afmetingen, maaswijdtes en draaddiktes leverbaar. De specialisten van Almetaal maken gaas van verzinkt staal vakkundig op maat voor u. Desgewenst laten we het gaas nabehandelen door het te poedercoaten.

Over verzinkt staal

Bij gaas van verzinkt staal is een dun laagje zink aangebracht om het metaal o.a. te beschermen tegen roest. Daarmee krijgt het staal een coating met hoge weerstand en duurzaamheid.

Toepassingen verzinkt gaas

Gaas van verzinkt staal wordt o.a. gebruikt voor afrastering en filteren of zeven van materialen. Verder wordt gegalvaniseerd gaas ook toegepast als beveiliging voor het raam en als decoratie. Dit gaas is ook erg geschikt hobbymateriaal, bijvoorbeeld om er een reliëf mee te maken voor modelbouw.

Wenst u meer informatie?

Wilt u verzinkt gaas kopen of wenst u meer informatie over gegalvaniseerd gaas, bijvoorbeeld over de prijs ervan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact.

Telefoon: 075 684 49 79

Wij kunnen veel voor u betekenen! Onze specialisten staan u graag bij voor meer informatie en een deskundig advies. Bel ons via 075 684 49 79, gebruik onderstaand contactformulier, of mail ons rechtstreeks via almetaal@almetaal.com.

Hartelijk dank voor uw bericht.
We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Verstuur Bericht

Contactgegevens

Almetaal B.V.
Westeinde 11
1511 MA Oostzaan

Telefoon: 075 684 49 79

E-mail: almetaal@almetaal.com