Bel 075 684 49 79

Staal gaas

Filter

Staal gaas bestaat uit staaldraden die tot een mat zijn gepuntlast of geweven. Het is o.a. erg geschikt voor afrasteringen en filtering of zeven van materialen. Dankzij ons grote assortiment en een voorraad van ruim 1.500 verschillende soorten artikelen kan Almetaal snel leveren. We leveren ook gaas in aluminium, verzinkt staal, roestvaststaal en koper.

Lees meer
Strekmetaal

Producten

Geen producten gevonden.

Wij bespreken graag uw specifieke wensen om u het juiste materiaal te kunnen leveren.

Neem contact met ons op via 075 684 49 79 of mail ons met uw verzoek.

Soorten staal gaas

Staalgaas is gepuntlast of geweven. Bij gepuntlast gaas zijn de verbindingspunten van de kruisende staaldraden met puntlassen aan elkaa vastgemaakt. Bij geweven en gedrukt geweven gaas staan de draden gestructureerd los van elkaar. Gedrukt geweven gaas is aan één zijde vlak.

Staalgaas is in diverse afmetingen, maaswijdtes en draaddiktes leverbaar. Desgewenst maken de specialisten van Almetaal gaas van staal vakkundig op maat voor u. Verder kunnen we het gaas ook na laten behandelen door o.a. poedercoaten, ontvetten, of verzinken .

Over staal

Staal is een legering van ijzer en koolstof. Het begrip staal wordt met name gebruikt voor ijzerlegeringen met een koolstofgehalte van minder dan 1,9% of een bepaald gehalte aan chroom, zodat het warm vervormd kan worden. Hierin onderscheidt staal zich van bijvoorbeeld gietijzer dat een hoger koolstofgehalte heeft. Meer koolstof geeft staal een hogere treksterkte en hardheid.

Er zijn veel verschillende legeringen met de elementen ijzer en koolstof, soms ook met andere bestanddelen. Dat betekent dat er zeer veel soorten staal zijn en door deze grote keuze en de goede bewerkbaarheid van staal is het een veelgebruikt constructiemateriaal.

Toepassingen staal gaas

Naast afrastering en filteren of zeven van materialen wordt staalgaas ook toegepast als beveiliging voor het raam en als decoratie. Dit gaas is bovendien erg geschikt als hobbymateriaal, bijvoorbeeld om een reliëf te maken voor modelbouw.

Wenst u meer informatie over staal gaas?

Wilt u staalgaas kopen of wenst u meer informatie over de prijs van gaas? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact.

Telefoon: 075 684 49 79

Wij kunnen veel voor u betekenen! Onze specialisten staan u graag bij voor meer informatie en een deskundig advies. Bel ons via 075 684 49 79, gebruik onderstaand contactformulier, of mail ons rechtstreeks via almetaal@almetaal.com.

Hartelijk dank voor uw bericht.
We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Verstuur Bericht

Contactgegevens

Almetaal B.V.
Westeinde 11
1511 MA Oostzaan

Telefoon: 075 684 49 79

E-mail: almetaal@almetaal.com