Bel 075 684 49 79

Gepuntlast gaas

Filter

Gepuntlast gaas is een mat van metalen draden waarbij de verbindingspunten van de kruisende draden met puntlassen aan elkaar zijn vastgemaakt. Hierdoor ontstaat een stevige verbinding met een maaswijdte die altijd exact is. Zodoende kan Almetaal u sterk, veilig en duurzaam gaas leveren met een constante kwaliteit. Dit gaas wordt o.a. gebruikt voor afrasteringen en zeven van materialen. We hebben gepuntlast gaas in staal, verzinkt staal en roestvaststaal.

Verder is dit gaas in diverse afmetingen, maaswijdtes en draaddiktes leverbaar. Almetaal heeft voor iedere toepassing het juiste gaas.

Lees meer
Strekmetaal

Producten

Geen producten gevonden.

Wij bespreken graag uw specifieke wensen om u het juiste materiaal te kunnen leveren.

Neem contact met ons op via 075 684 49 79 of mail ons met uw verzoek.

Over puntlassen

Bij puntlassen worden de draden die gelast moeten worden met kracht ingeklemd tussen twee elektroden. Via deze elektroden gaat kortdurend een zeer grote elektrische stroom. Deze stroom veroorzaakt de grootste warmteontwikkeling op de plaats waar de elektrische weerstand het grootst is. De punten van de elektroden zijn klein, zodat de stroom geconcentreerd wordt op dat kleine oppervlak.

Nabehandeling gepuntlast gaas

Het is mogelijk om gepuntlast gaas na te laten behandelen. Enkele voorbeelden:

  • Met poedercoaten krijgt gepuntlast gaas iedere gewenste kleur.
  • Staalgaas kan beschermd worden tegen roest door een zinklaag aan te brengen.
  • Afhankelijk van de toepassing en uw wensen kunnen we gepuntlast gaas extra laten reinigen met alkalische en ultrasone reinigingsapparatuur.
  • Om het oppervlak van gaas gladder te maken en het een hogere glansgraad te geven, kunnen we het gaas elektrolytisch laten polijsten. Dit is o.a. voor decoratieve toepassingen een interessante nabehandeling.

Wenst u meer informatie?

Wilt u gepuntlast metaalgaas kopen of wenst u meer informatie over dit gaas, bijvoorbeeld over de prijs ervan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact.

Telefoon: 075 684 49 79

Wij kunnen veel voor u betekenen! Onze specialisten staan u graag bij voor meer informatie en een deskundig advies. Bel ons via 075 684 49 79, gebruik onderstaand contactformulier, of mail ons rechtstreeks via almetaal@almetaal.com.

Hartelijk dank voor uw bericht.
We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Verstuur Bericht

Contactgegevens

Almetaal B.V.
Westeinde 11
1511 MA Oostzaan

Telefoon: 075 684 49 79

E-mail: almetaal@almetaal.com