Bel 075 684 49 79

Strekmetaal Aluminium

Filter

Maaslengte (LD)

Materiaal

Uitvoering

Aluminium strekmetaal is een rooster dat wordt geproduceerd door sneden te maken in een aluminium plaat en deze daarna uit te rekken. Almetaal is een strekmetaal leverancier met een van de grootste assortimenten van Europa en met onze voorraad van ruim 1.500 verschillende soorten producten kunnen we snel leveren. Almetaal heeft ook strekmetaal in staal, verzinkt staal en roestvaststaal. Het is in diverse afmetingen, maaslengtes, maasbreedtes, dambreedtes en diktes leverbaar.

Lees meer
Strekmetaal

Producten

Strekmetaal - Aluminium 6.0 mm x 3.3 mm (0.3 mm dik)

6mm

3.3mm

Materiaal:

Dikte:

Doorlaat:

Strekmetaal - Aluminium 62.0 mm x 23.0 mm (1.5 mm dik)

62mm

23mm

Materiaal:

Dikte:

Doorlaat:

Strekmetaal - Aluminium 110.0 mm x 40.0 mm (1.5 mm dik)

110mm

40mm

Materiaal:

Dikte:

Doorlaat:

Strekmetaal - Aluminium 200.0 mm x 72.0 mm (2.0 mm dik)

200mm

72mm

Materiaal:

Dikte:

Doorlaat:

Over aluminium

Aluminium is een zilverwit, buigzaam metaal. De ertsvorm van aluminium is bauxiet. Uit 4 ton bauxiet kan 2 ton aluminiumoxide worden gemaakt en daaruit wordt weer 1 ton aluminium geproduceerd.

Aluminium is licht, slijtvast en bestendig tegen roest. Aluminium roest echter wel als het in aanraking komt met zuurstof, maar de corrosielaag is egaal en gesloten zodat het onderliggende materiaal niet meer verder kan roesten. Door inwerking van lucht in combinatie met vocht kan dit roesten echter wel verdergaan.

Toepassingen aluminium strekmetaal

Aluminium strekmetaal is erg geschikt voor voetgangersbruggen, traptreden, parkeergarages en bij veiligheidstoepassingen. Verder wordt het regelmatig toegepast in de huidige architectuur en industriële vormgeving. Zo zie je aluminium strekmetaal vaak als gevelbekleding, plafond en zonwering of als afsluiting en afscherming. Verder is dit metaal ook erg geschikt voor akoestische panelen. Voorbeelden van toepassingen van dit metaal zijn ook ventilatie, vloeren in containers, warmtewisselaars, aarding van elektriciteit, looproosters en afscherming van gevaarlijke elementen.

De vakkundige specialisten van Almetaal maken strekmetaal graag op maat voor u. Desgewenst kunnen we het na laten behandelen. Zo krijgt strekmetaal met poedercoaten iedere gewenste kleur en we kunnen dit metaal ook anodiseren.

Wenst u meer informatie over aluminium strekmetaal?

Wilt u aluminium strekmetaal kopen of wenst u meer informatie over strekmetaal, bijvoorbeeld over de prijs ervan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact.

Telefoon: 075 684 49 79

Wij kunnen veel voor u betekenen! Onze specialisten staan u graag bij voor meer informatie en een deskundig advies. Bel ons via 075 684 49 79, gebruik onderstaand contactformulier, of mail ons rechtstreeks via almetaal@almetaal.com.

Hartelijk dank voor uw bericht.
We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Verstuur Bericht

Contactgegevens

Almetaal B.V.
Westeinde 11
1511 MA Oostzaan

Telefoon: 075 684 49 79

E-mail: almetaal@almetaal.com