Bel 075 684 49 79

Strekmetaal Verzinkt staal

Filter

Maaslengte (LD)

Materiaal

Uitvoering

Verzinkt strekmetaal of gegalvaniseerd strekmetaal is een rooster dat wordt geproduceerd door sneden te maken in een plaat van verzinkt staal en deze daarna uit te rekken. Almetaal heeft ook strekmetaal in staal, roestvaststaal en aluminium. Het is in diverse afmetingen, maaslengtes, maasbreedtes, dambreedtes en diktes leverbaar. Almetaal is een strekmetaal leverancier met een voorraad van ruim 1.500 verschillende soorten producten en we kunnen daardoor snel leveren.

Lees meer
Strekmetaal

Producten

Strekmetaal - Sendzimir verzinkt staal 6.0 mm x 3.3 mm (0.6 mm dik)

6mm

3.3mm

Materiaal:

Dikte:

Doorlaat:

Strekmetaal - Thermisch verzinkt staal 62.0 mm x 23.0 mm (3.0 mm dik)

62mm

23mm

Materiaal:

Dikte:

Doorlaat:

Over verzinkt staal

Bij strekmetaal van verzinkt staal is een dun laagje zink aangebracht om het metaal o.a. te beschermen tegen roest. Daarmee krijgt het staal een coating met hoge weerstand en duurzaamheid.

Toepassingen verzinkt strekmetaal

Strekmetaal van verzinkt staal is erg geschikt voor voetgangersbruggen, traptreden, parkeergarages en bij veiligheidstoepassingen. Verder wordt het regelmatig toegepast in de huidige architectuur en industriële vormgeving. Zo zie je gegalvaniseerd strekmetaal vaak als gevelbekleding, plafond en zonwering of als afsluiting en afscherming. Verder is dit metaal ook erg geschikt voor de versterking van beton en kunststof en voor akoestische panelen. Andere voorbeelden van toepassingen van strekmetaal van verzinkt staal in de agrarische en industriële sector zijn filtratie, ventilatie, vloeren in containers, warmtewisselaars, aarding van elektriciteit, looproosters en afscherming van gevaarlijke elementen.

De vakkundige specialisten van Almetaal maken strekmetaal graag op maat voor u. Desgewenst kunnen we het na laten behandelen. Zo krijgt gegalvaniseerd strekmetaal met poedercoaten iedere gewenste kleur.

Wenst u meer informatie over verzinkt strekmetaal?

Wilt u gegalvaniseerd strekmetaal kopen of wenst u meer informatie over dit strekmetaal, bijvoorbeeld over de prijs ervan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact.

Telefoon: 075 684 49 79

Wij kunnen veel voor u betekenen! Onze specialisten staan u graag bij voor meer informatie en een deskundig advies. Bel ons via 075 684 49 79, gebruik onderstaand contactformulier, of mail ons rechtstreeks via almetaal@almetaal.com.

Hartelijk dank voor uw bericht.
We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Verstuur Bericht

Contactgegevens

Almetaal B.V.
Westeinde 11
1511 MA Oostzaan

Telefoon: 075 684 49 79

E-mail: almetaal@almetaal.com