Bel 075 684 49 79

Strekmetaal

Filter

Maaslengte (LD)

Materiaal

Uitvoering

Strekmetaal is een rooster dat wordt geproduceerd door sneden te maken in een metalen plaat en deze daarna uit te rekken. Almetaal is een strekmetaal leverancier met een van de grootste assortimenten van Europa. Met onze voorraad van ruim 1.500 verschillende soorten metalen met gaten kunnen wij snel leveren. Almetaal heeft strekgaas in staal, sendzimir verzinkt staal, aluminium en roestvaststaal of rvs. Het is in diverse afmetingen, maaslengtes, maasbreedtes, dambreedtes en diktes leverbaar.

Lees meer
Strekmetaal

Producten

Strekmetaal - Roestvaststaal 20.0 mm x 10.0 mm (1.0 mm dik)

20mm

10mm

Materiaal:

Dikte:

Doorlaat:

Strekmetaal - Verzinkt 20.0 mm x 15.0 mm (1.5 mm dik)

20mm

15mm

Materiaal:

Dikte:

Doorlaat:

Strekmetaal - Roestvaststaal 28.0 mm x 10.0 mm (1.0 mm dik)

28mm

10mm

Materiaal:

Dikte:

Doorlaat:

Strekmetaal - Roestvaststaal 30.0 mm x 1.7 mm (0.2 mm dik)

30mm

1.7mm

Materiaal:

Dikte:

Doorlaat:

Strekmetaal - Roestvaststaal 30.0 mm x 12.0 mm (2.0 mm dik)

30mm

12mm

Materiaal:

Dikte:

Doorlaat:

Strekmetaal - Staal 30.0 mm x 13.0 mm (1.0 mm dik)

30mm

13mm

Materiaal:

Dikte:

Doorlaat:

Over strekmetaal

Strekmetaal is niet gelast of gevlochten, maar altijd uit één plaat gemaakt. Het is licht, want door het strekken van het metaal vermindert het gewicht per meter. Omdat gerekt metaal geen lasnaden heeft, is het sterker en ideaal om het te snijden en te plooien. Ook geeft dit metaal een grotere luchtdoorlaat dan andere vergelijkbare producten. Verder zorgen de patronen in een plaat voor veilige antislip eigenschappen.

De specialisten van Almetaal maken vakkundig strekmetaal op maat voor u. Desgewenst kunnen we het na laten behandelen. Zo krijgt strekmetaal met poedercoaten iedere gewenste kleur en we kunnen dit metaal ook laten verzinken, ontvetten of elektrolytisch polijsten.

Toepassingen strekmetaal

Dankzij de bovengenoemde eigenschappen is gerekt metaalgaas erg geschikt voor voetgangersbruggen, traptreden, parkeergarages en bij veiligheidstoepassingen. Verder wordt het regelmatig toegepast in de huidige architectuur en industriële vormgeving. Zo zie je tegenwoordig in gebouwen strekmetaal vaak als gevelbekleding, als plafond en zonwering of als afsluiting en afscherming. Verder is dit metaal ook erg geschikt voor de versterking van beton en kunststof en voor akoestische panelen. Voorbeelden van toepassingen van dit metaal in de agrarische en industriële sector zijn filtratie, ventilatie, vloeren in containers, warmtewisselaars, aarding van elektriciteit, looproosters en afscherming van gevaarlijke elementen.

Meer informatie over strekmetaal?

Wilt u strekmetaal kopen of wenst u meer informatie over strekmetaal, bijvoorbeeld over de strekmetaal prijs? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact.

Telefoon: 075 684 49 79

Wij kunnen veel voor u betekenen! Onze specialisten staan u graag bij voor meer informatie en een deskundig advies. Bel ons via 075 684 49 79, gebruik onderstaand contactformulier, of mail ons rechtstreeks via almetaal@almetaal.com.

Hartelijk dank voor uw bericht.
We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Verstuur Bericht

Contactgegevens

Almetaal B.V.
Westeinde 11
1511 MA Oostzaan

Telefoon: 075 684 49 79

E-mail: almetaal@almetaal.com